Niedzielne strzelanie

Zaczęty przez skrzat, Grudzień 15, 2021, 11:34:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

skrzat

Wezmę Glocka i nowe zabawki:

BSA SUPERSPORT + Burris, HATSAN 90 (skrzat made) + Hawke, CP-1 karabinek (skrzat made) + Delta, GLOCK 19, Walther PPKs i inne cuda...

skrzat

Dzięki Marcinie za towarzystwo. Dwie godziny szybko minęły, zwłaszcza że poprawiliśmy troche stanowiska i oś pistoletową.

BSA SUPERSPORT + Burris, HATSAN 90 (skrzat made) + Hawke, CP-1 karabinek (skrzat made) + Delta, GLOCK 19, Walther PPKs i inne cuda...

bialy

• Hatsan Mod. 90, Weihrauh HW30, Crosman 2240, Steyr M9-A1 Dual Tone

Connor

Krzysztof
Dzięki wzajemnie za towarzystwo.
Spoko. No problemo.
Jakbyś coś planował jeszcze robić to daj znaka, wezmę z domu jakieś wkręty albo jakieś narzędzia to coś można jeszcze pomajstrować. Ja myślałem ostatnio nad tym, żeby zrobić jakiś kulochwyt obrotowy do pistoletów,
w sensie jakieś koło z wieszanymi celami, które po zestrzeleniu jednego celu zaczyna się obracać.
Cos co pozwoli na strzelanie do celów ruchomych.

PS: W niedzielę 29 września będę ze swoimi synami. Wezmę Artemisa to go skalibrujemy. Ocenisz swoim okiem.
Wezmę trochę sprzętu.

• Artemis SR1250, Hatsan Airtact, Crosman DPMS i inne cuda

Connor

skrzat

Może postrzelamy jutro przy kawie?
Kto jeszcze cbętny?

bialy

Się zrobiłem niedysponowany workowo, więc chyba będę miał czas.  :agent
  • Hatsan Mod. 90, Weihrauh HW30, Crosman 2240, Steyr M9-A1 Dual Tone

Kate

• CZ75 SP-01 SHADOW

skrzat

Proponuję  na 10-ą. Zapomniałem, że Hubert ma przygotowania przedkomunijne... 🙄

Connor

skrzat

W niedzielę o 12 proponuję strzelić przy kawie turniej o puchar. Jak nie będzie chętnych, zdobędę go walkowerem. 😜
Kto chętny?

1-skrzat

Swierkowy

I tak byś zdobył, ale zgadam się, że lepiej strzelając niż walkowerem. Niestety mnie nie będzie - mam gości.
AirArms S400, Weihrauch HW40, DanWesson 715 6", Łucznik wz. 70, Kandar CP1, Walther Q5 Match 6"

slawekk

Ja bym chętnie wpadł, ale maks do 13.
  • Zbroia Kozak FC2

skrzat

Piorun

• Walther PDP Compact 4