Niedzielne strzelanie

Zaczęty przez skrzat, Grudzień 15, 2021, 11:34:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Connor

Dzięki wzajemnie za strzelanie. Pozdrawiam.
  • Artemis SR1250, Hatsan Airtact, Crosman DPMS i inne cuda

skrzat

W niedzielę strzelanko przy kawie... ?
BSA SUPERSPORT + Burris, HATSAN 90 (skrzat made) + Hawke, CP-1 karabinek (skrzat made) + Delta, GLOCK 19, Walther PPKs i inne cuda...

bialy

• Hatsan Mod. 90, Weihrauh HW30, Crosman 2240, Steyr M9-A1 Dual Tone

Connor

Swierkowy

Też jestem za, ale niestety znowu coś wypada w tym samym czasie... i się nie da.
Pozdrawiam wszystkich
AirArms S400, Weihrauch HW40, DanWesson 715 6", Łucznik wz. 70, Kandar CP1, Walther Q5 Match 6"

Piorun

• Walther PDP Compact 4

ułan

• Haenel 303. Hatsan 90, Tornado magnum

Stefcio

• Walther LGV+POI+Valiant Themys II, Walther Rotex RM8 Varmint+AccuShot+Discovery VT-R, dawniej Crosman Summit NP RS, Crosman Copperhead, CZ 75 P-07 Duty Blow Back

skrzat

Kto się loguje,ten mniej traci... 😜
W przyszłą niedzielę proponuję puchar.
Kto chętny? 7 miejsc.

1.skrzat
BSA SUPERSPORT + Burris, HATSAN 90 (skrzat made) + Hawke, CP-1 karabinek (skrzat made) + Delta, GLOCK 19, Walther PPKs i inne cuda...

bialy

Ja niestety pass...
Ale bawcie się dobrze :)  :agent

Connor

Ja chętny. Jak zawsze. :D

Giwery same z pudła wychodzą.

Swierkowy

Mi też pasuje, zgłaszam się. Jakie będą konkurencje?
AirArms S400, Weihrauch HW40, DanWesson 715 6", Łucznik wz. 70, Kandar CP1, Walther Q5 Match 6"

skrzat

No jak to jakie?... Strzelanie do 15 zrzutek w ciągu 25 sekund ( skróciłem czas) 😜 oraz 10 strzałów do tarczy w ciągu 30 sekund. Wszystko po 2x.

bialy

skrzat