Spotkania z okazji...

Zaczęty przez skrzat, Grudzień 06, 2023, 11:12:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Connor

Ja będę w piątek na 18:00.
Do zobaczyska. 😉
  • Colt 1911 zajumany od Kowala z frontu ;)

Stefcio

Siema! Będę i ja, z czymś na słodko.
  • Walther LGV+POI+Valiant Themys II, Walther Rotex RM8 Varmint+AccuShot+Discovery VT-R, dawniej Crosman Summit NP RS, Crosman Copperhead, CZ 75 P-07 Duty Blow Back

skrzat

Z okazji, że dawno się nie widzieliśmy, propnuję spotkanie w tą sobotę o 18. W warsztacie przy małej "książeczce" strzelimy może jakiś turniej... 😏
Kto chętny?
BSA SUPERSPORT + Burris, HATSAN 90 (skrzat made) + Hawke, CP-1 karabinek (skrzat made) + Delta, Walther PDP, Walther PPKs i inne cuda...

bialy

Postaram się wpaść. Książek nie poczytam bo w niedzielę jeżdżę od rana, ale może w końcu się z Wami spotkam  :cofee
  • Hatsan Mod. 90, Weihrauh HW30, Crosman 2240, Steyr M9-A1 Dual Tone

malanit

Prawdopodobnie będę, jeśli nic się nie wywali. Niestety nie przeczytam, ale mogę przynieść własną.

Connor

Mi pasuje sobota 18:00. Jakby co to będę.
Wezmę nową zabawkę :D
  • Colt 1911 zajumany od Kowala z frontu ;)

skrzat

Elementarz też mile widziany ("0" liter). 🙃

Brać  tylko jeden pistolet.
BSA SUPERSPORT + Burris, HATSAN 90 (skrzat made) + Hawke, CP-1 karabinek (skrzat made) + Delta, Walther PDP, Walther PPKs i inne cuda...

Kate

Chętnie przyjdę na odprężający wieczór przy książce 😉 i żeby zobaczyć Wasze mordki , bo się stęskniłam 😁
  • CZ75 SP-01 SHADOW

Mc Gyver

• Wildcat + Nexus

ułan

• Haenel 303. Hatsan 90, Tornado magnum

ułan

:hi Dzięki za mile spędzony czas. :agent
  • Haenel 303. Hatsan 90, Tornado magnum

skrzat

Miło było Was zobaczyć i pogadać. Dzięki za fajne spotkanie. 🙃